Winter is Coming

Zoals de meesten misschien wel weten is er op meerdere plekken sneeuw gevallen. Dit is een teken dat de winter er aan komt. “Winter is Coming”
Hier zijn wij als WintersportLoverz natuurlijk erg blij mee!

Ik zelf ga altijd naar Oostenrijk, en daarom heb ik voor Oostenrijk een top 3 gemaakt van mijn favoriete skigebieden!

Oostenrijk is natuurlijk 1 van de bekendste skilanden van Europa.
Veel Nederlanders trekken elk jaar opnieuw naar de bergen om in Oostenrijk te genieten van het skileven! Niet alleen het skiën is er mooi, maar ook is er in de après-ski genoeg te beleven.

1. Zillertal Arena.

Toch moet ik apres-ski-biereerlijk bekennen dat deze op nummer 1 staat aangezien de après-ski op de meeste plaatsen gewoon geweldig is, zoals in Gerlos. Echt een aanrader als je bijvoorbeeld met een groepje vrienden op vakantie gaat!

2. Obertauern.

In tegenstelling tot Zillertal Arena is dit juist een heel rustig gebied met relatief weinig dorpjes. Mij is deze heel goed bevallen omdat het er heel rustig was. Uiteraard kan dit ook te maken hebben met geluk, maar ik vond het heerlijk om nauwelijks te hoeven wachten bij de liften.

3. Montafon.  

Montafon is gewoon in het algemeen een heel leuk gebied, je kunt makkelijk naar andere gebieden toe skiën waardoor je met een beetje geluk ook nog vrienden in de buurt kan opzoeken!ski-tunnel

Ik zelf ben regelmatig in Schruns geweest en daar zit de langste skitunnel van de wereld, zeker de moeite waard om even doorheen te gaan!


 PS: Ook leuk om je snelheidsrecord te behalen. ;)

Dit was mijn top 3, maar ik hoop dat ik in de toekomst nog meer gebieden ga bekijken zodat ik mijn top 3 nog beter kan maken!