Liefde voor de Alpen! 

Wij als WintersportLoverz houden van de Alpen, en al helemaal als er een dik pak sneeuw ligt. We zitten midden in het ski seizoen en de meeste WintersportLoverz staan te popelen om richting de Alpen te trekken.

De meeste zullen tijdens de voorjaarsvakantie gaan en lekker genieten van alles wat bij een echte wintersportvakantie hoort. Wil jij alvast in de wintersport sfeer komen? Nou dan heeft SunChargers een super gave poster ontworpen om alvast goed in de stemming te komen voor de wintersportvakantie!

Skiposter groot

Zo staan er op deze kaart 633 skigebieden, Kortom ALLE skigebieden van de Alpen boven de 5 km! Deze poster is bijna niet uit je huishouding weg te denken als je een echte WintersportLover bent.

Zit jij je nu af te vragen waar je deze poster moet ophangen? Dan heb ik een paar tips voor je!

Tips!

  1. In de woonkamer. Uiteraard is de woonkamer een geschikte plek voor deze prachtige poster, aangezien je hier de meeste tijd door brengt.
  2. Zo dicht mogelijk bij de voordeur. Zo kom je elke dag na een hard werkende dag thuis, en kijk je als je binnenkomt naar deze gave poster.
    “Kom je gelijk weer in de goede stemming na een zware werkdag”
  3. Als laatste wat ik persoonlijk de mooiste plek vind is de slaapkamer. Uiteraard zaten de meeste mensen aan deze plek te denken, maar ook aan het plafon van je slaapkamer? Als je hem precies boven je kussen ophangt val je samen met deze prachtige poster inslaap, en word je er ook mee wakker! Zeg maar dag tegen je ochtendhumeur!

Wil jij deze poster graag? Check de website van SunChargers.eu !

PS: er is ook een zomerversie.