Yes, de Wintersportvakantie is geboekt.
Nu kan het aftellen beginnen… toch?

Als je eenmaal je wintersport geboekt hebt wil je zo snel mogelijk je koffers pakken! Dat gevoel kent iedereen! Je bereidt je voor op die geweldige skivakantie waar je het hele jaar hard voor hebt gewerkt.

Maar wat nu als je al heel lang uitkijkt naar je welverdiende vakantie en deze door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan?

Én als je dan ook nog eens vergeten bent een annuleringsverzekering af te sluiten? Of misschien heb je wel een verzekering afgesloten maar wil de maatschappij jouw reis niet vergoeden omdat je geen geldige reden hebt. Je denkt meteen dat je vakantiebudget als sneeuw voor de zon verdwijnt en je alsnog geen vakantie in het vooruitzicht hebt.

Maar daar is nu een oplossing voor. Het is namelijk wettelijk toegestaan om je skivakantie door te verkopen aan iemand die wél kan gaan.

Verkoop je vakantie via Vriendenprijsreizen en je zult zien dat er graag iemand anders voor jou in de plaats gaat. Het allermooiste is nog dat Vriendenprijsreizen alles voor je regelt zodra jij je vakantie hebt verkocht!

Wij helpen je graag om jouw vakantiegeld te redden. Dat is ons doel!

In de onderstaande link  wordt uitgelegd hoe het werkt!

Vriendenprijs Reizen, Hoe het werkt!