Dit zijn de Partners van WintersportLoverz:

Skiinformatie.nl is een onafhankelijk informatieve wintersportwebsite die ervoor zorgt dat wintersporters goed geïnformeerd op wintersportvakantie gaan. Dagelijks wordt hier het laatste nieuws op wintersportgebied met jullie gedeeld. De website is geboren uit een passie voor de sneeuw en vanuit die passie werken zij nog steeds.

Apresski-Store is een winkel waar veel leuke en vooral onontdekte Après Ski producten worden aangeboden, en met een groeiend assortiment zullen ze ook internationaal aan de deur gaan kloppen. Een leuke uit de hand gelopen hobby en voorlopig blijft dit onderscheidende bedrijf zich doorontwikkelen waar menig wintersporters en après skiërs erg blij mee zijn.

SunChargers.eu is gestart door twee ondernemers die een passie hebben voor gadgets, wintersport, festivals en reizen. We gebruiken onze telefoon intensief, zowel zakelijk als voor het checken van de pistekaart, GPS positie, navigatie, weersvoorspellingen, foto’s, muziek, whatsapp, facebook en instagram. Combineer dat met ver van een stopcontact zijn zijn en je hebt het perfecte recept voor een lege batterij binnen de kortste tijd.

Select Sport is sinds 1986 gevestigd in Rijssen. Ze zijn een zelfstandige sportzaak en ze zijn gespecialiseerd in diverse sporten, o.a. voetbal, hardlopen, wandelen, fitness, zaalsporten & zwemsporten. In de winter zijn ze ook in wintersport gespecialiseerd. Ze hebben een eigen werkplaats waar ski’s gewaxed en geslepen worden. Ook verhuren Ze ski’s, snowboards en accessoires.